Årets bästa sommarprylar

Nu är det dags inte, tiden på året när man tar sig ut på allehanda upptåg runt landet, ute i naturen. Självklart är det semestern, som vi alla har väntat på. Dock finns alltid risken för regn och oavsett vilket väder som gäller finns det alltid en mängd olika prylar som du kan förgylla din sommar med.

 

Vad vi nu ser är att mer och mer blir mobilt och enklare att använda. Därför kan det vara bra att se över de prylar som är nödvändiga för sommaren och de prylar som gör den här tiden på året lite mer somrig.

Styr grillen med mobilen

I Sverige är det grillen som dominerar på sommaren, inte konstigt då få människor kan tänka sig vintern och samtidigt frysa händerna av sig. Är du som många andra och föredrar annat än grillkorv, något som är snäppet mer komplicerat och som kräver att du håller koll på temperaturen. Här tänker de flesta stektermometer, men inte är det lika roligt längre.

 

Varför inte para ihop en enhet med dina app på telefonen? Och köra uppdateringar kring temperaturen över bluetooth. Här kan du även ställa in en egen temperaturvarning och se till att appen informerar dig i tid. Ingen vill stå och passa mat när det finns appar för det.

 

Vad vore sommaren utan bilder?

När sommaren är över så kan man alltid gotta sig med härliga familjebilder från semestern som till och med kan lysa upp vinterhalvåret om du ramar in ett snyggt fota på en gyllenbrun familj. Digitalkameran har varit med länge och finns i oändliga modeller, allt från budgetvarianter till riktiga monster. Se sortimentet i denna nätbutik för att hitta en kamera som passar just dig. Bra priser och kvalitetsmärken finns att köpa. Se till att fånga de där underbara sommarminnena med en bra, hederlig digitalkamera.

 

En somrig högtalare

Är du i sommarstugan, i skogen eller på stranden, oavsett vart så är det aldrig fel att ha med sig en högtalare, se dock till beroende på vart du är att den håller för väder och vind. De flesta portabla högtalare idag är väldigt lätta och smidiga. Se till att den har bra batteritid och kan ansluta via antingen aux eller bluetooth, ju fler alternativ desto bättre.

Spela in sommarhändelser

Idag har det blivit populärt att privat använda sig av högkvalitativa produkter som spelar in i hög upplösning, de brukar kallas Go-pro kameror och är små smidiga actionkameror som ser till att allt kommer med när ni är ute med familjen på äventyr. De finns i flera olika prisklasser. Det går även att köpa flera olika fästen till de här, allt från hjälpfäste till cykelfäste. Om du gillar att filma under vattnet kan du köpa till vattenskydd.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight